Min bästa vän

  • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast för 2 månader av Maria.
  • Författare
    Inlägg
    • E
      Elin

      För fyra och en halv vecka sedan blev min Igor påkörd. Vi bor på landet och han hittades av grannen i diket vid en grusväg där det är 20km/h, bara knappt 100 meter från vårt hus. Han levde men grannarna trodde att han var död först. Deras hund drog upp honom ur diket och de såg att han fortfarande andades. De tyckte att han var så illa skadad så de fattade beslut om att skjuta honom, de trodde att nacken var bruten. Grannen är jägare. Jag kan inte förstå att det här har hänt. Han var alltid så försiktig. Igor var min bästa vän och det här är min absolut värsta mardröm. Jag ser honom fortfarande i ögonvrån överallt och får påminna mig själv varje dag om att han aldrig kommer att komma hem igen. Varje gång jag går in i ett rum hemma eller till olika platser i trädgården där han brukade vara så tittar jag efter honom och hjärtat går sönder varje gång när jag kommer på att han inte finns längre.

    • Djurfrid

      Fina du!
      Vi beklagar av hela vårt hjärta.
      Vi hoppas att du kan hitta lite tröst i att veta att han inte lider längre och att han alltid kommer att vara med dig i hjärtat.
      Det är naturligt att du ser honom i ögonvrån och söker efter honom på platser där han brukade vara. Kanske finns han där också på något vis?

      Ta en dag i taget och låt dig själv sörja. Igor kommer alltid att leva vidare i dina minnen och den kärlek du känner för honom kommer aldrig att försvinna.

      Om du behöver prata eller bara vill dela dina minnen av Igor, tveka inte att nå ut till vänner eller familj som kan stötta dig genom denna svåra tid.

    • M
      Maria

      Beklagar att du fick vara med om detta. Jag förstår hur overkligt det måste kännas. Vila i frid Igor.

  • Du måste vara inloggad för att svara.